‘Travel Innovation Hub'

‘Travel Innovation Hub'

[11/10/2018]

Aquest és un projecte estratègic pel futur del turisme en el nostre destí, creat pel Gremi d’Hotels de Barcelona i la Fundació Mobile World Capital Barcelona per impulsar la innovació en el sector turístic.

 

El Travel Innovation Hub' captarà talent i noves propostes de start-ups d'arreu del món, que es posaran a disposició de les empreses participants per desenvolupar proves pilot innovadores, oferint opcions d'inversió a les empreses participants o als empresaris a títol personal.

 

L’objectiu també és que les empreses participants col·laborin entre si en projectes compartits per millorar la qualitat de Barcelona com a destí turístic i, consolidar la ciutat com a seu d’indústria turística innovadora.

 

La innovació oberta es basa en la col·laboració de diferents empreses consolidades, start-ups i institucions, per compartir coneixement i per trobar solucions innovadores a reptes comuns del sector.

 

En aquest sentit, el GHB i la MWCapital volem crear una comunitat permanent a Barcelona d'empresaris i alts directius d'empreses turístiques, i connectar-la amb altres ecosistemes turístics innovadors del món, anant-los a visitar o propiciant que comparteixin amb nosaltres les seves innovacions.

 

L'expertesa de la MWCapital i la seva àmplia xarxa de connexions internacionals són un dels molts punts forts del projecte.

innovacio