Instal·lar endolls és també innovació

Instal·lar endolls és també innovació

[01/06/2017]

Una definició d’innovació que és molt encertada és la següent: “Busca una incomoditat comú i soluciona-la.”

Una cosa tant senzilla com tenir un endoll a l’abast per carregar el mòbil és, a dia d’avui, una necessitat tant gran pel turista com l’accés a una xarxa wifi.

No és una innovació molt ‘tecnològica’, però resol una incomoditat clara i comú a tots els turistes.

Sobretot a les habitacions, endolls que estiguin a prop del coixí, a l’alçada de la tauleta de nit. Que no hagis de desconnectar cap aparell o cap llum, que no estiguin amagats darrere de la tauleta de nit a nivell de terra. Ideal dos endolls lliures a cada costat dels llit i mínim dos més a la taula escriptori. Mòbil, tablet, portàtil, càmera de fotos... de dos o tres persones requereixen molts endolls al mateix temps, sobretot quan tornes de fer turisme.

 

Important també endolls a les zones comuns

En el restaurant cada taula hauria de tenir mínim un endoll i a les zones d’espera del hall endolls a la vista i en un nombre ‘generós’, per donar servei en moments ‘punta’ d’arribada o sortida de clients.

Cal estar atent a les noves maneres de carregar mòbils que han d’arribar, per inducció o a distància. Això potser sí que serà una innovació tecnològica que haurem de tenir en compte els propers anys.

 

Endolls als parkings dels hotels

No oblidem l’expansió del cotxe elèctric.

Així com encara no és viable que arribin turistes extrangers amb cotxe elèctric, els turistes més conscienciats començaran a demandar lloguer de vehicles elèctric als destins on vagin, i per tant pot ser un servei imprescindible que haguem d’oferir al parking de l’hotel.

innovacio