Congrés d'Hotelers Espanyols 2018 – CEHAT

Congrés d'Hotelers Espanyols 2018 – CEHAT

[15/03/2018]

La Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT), en col·laboració amb l'Associació d'Empresaris Hotelers de la Costa del Sol (AEHCOS), organitza el proper mes de maig, el "Congrés d'Hotelers Espanyols" amb l'objectiu de ser el punt de trobada d'empresaris i professionals del sector hoteler.

El Congrés se celebrarà del 30 de maig a l'1 de juny a la ciutat de Màlaga.

L'objectiu fonamental del Congrés és debatre els reptes del sector i les possibles solucions als principals problemes als quals s'enfronta i, sobretot, tractar d'aportar noves idees a implantar a cada negoci i donar resposta a incògnites de l'avui i del demà, per així avançar cap a un futur pròsper per al sector hoteler. El Congrés intentarà transmetre a l'opinió pública la realitat econòmica i social del turisme, de manera que es consolidi i confirmi la importància de la indústria turística a casa nostra.

Els congressistes es reuniran a Taules Rodones, Conferències i Xerrades, que comptaran amb la presència d'importants personalitats, tant del sector turístic com de les finances i noves tecnologies. El Congrés serà una gran oportunitat per intercanviar inquietuds que permetin seguir de prop la trajectòria del sector hoteler dirigint-la de manera conjunta cap a l'optimització del mateix.

A través de les diferents sessions de treball, el Congrés posarà a disposició dels assistents les eines necessàries per avançar cap a un sector hoteler més competitiu i de qualitat, dins de la indústria dinàmica i emprenedora de la qual forma part.

CEHAT i AEHCOS posen en marxa aquesta iniciativa amb la finalitat que sigui un punt de trobada rellevant de convivència i aprenentatge per a tothom, i espera comptar amb la participació de més de 500 congressistes, entre empresaris i professionals del sector hoteler, per convertir-lo en un esdeveniment de gran èxit per a tota la gran família de la Hoteleria.

Ja està disponible la web del Congrés: http://congreso2018.cehat.com i obert el termini d'inscripció.

esdeveniments