Projectes GHB

Servei de Client Misteriós
[24/01/2013]

Per tal de millorar la gestió del negoci i adequar-la a un entorn més competitiu i a les necessitats de mercat, el Gremi d’Hotels de Barcelona conjuntament amb l’empresa SGS-Lodge, ofereixen, als associats del GHB el servei de Client Misteriós o Mystery Guest, una tècnica d’investigació de mercats emprada per empreses líders al sector d'Hoteleria orientada a mesurar i millorar la Qualitat de Servei en el Cicle d’Atenció al Client.

 Actuant com a clients normals, avaluadors professionals visiten l’hotel valorant aspectes relacionats amb el cicle habitual d’atenció a un client, obtenint informació imprescindible sobre el nivell real de servei i atenció que ofereix el personal de tots els departaments i valorant, a més, si es demostren eficaços els protocols de servei definits als manuals i estàndards corporatius. 

Serveis analitzats:

- Recepció: procés de checkin i check out i informació.
- Reserva telefònica.
- Habitació i banys.
- Restauració: esmorzar buffet, restaurant carta, restaurant buffet, cafeteria i room service.
- Infraestructura: neteja i conservació.
- Altres serveis: wellness, gimnàs, piscines, etcètera 

SGS-Lodge és l’empresa espanyola líder en desenvolupament de Programes de Mystery Guest. Des de 1.988 audita Qualitat de Servei i Atenció al Client, establint sistemes de medició a mida y quadres de comandaments sobre Customer Experience que contribueixen a una major implicació del personal, millorant així la imatge de qualitat, la fidelització del client i la competitivitat del seu negoci.

Si desitges ampliar la informació sobre aquest servei o bé contractar-ho, fes-nos arribar un correu electrònic a avelasco@barcelonahotels.esTemes relacionats

TAGS

client
misteriós
misterios
lodge

Notícies
Circulars